Oglašavanje

Kao što i sami znate, Udruga Spinoteka te ovo internet izdanje je najpouzdaniji i najopsežniji izvor informacija o kralješnici na prostoru bivše Jugoslavije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina). Na ovome portalu možete promovirati Vaše usluge, proizvode, zahvate i sve ostalo što je u skladu s našom politikom i pravilnikom.

 

Informacije o slikovnim reklamama (bannerima)

Podržani su slijedeći formati: JPG, GIF, Flash, Rich-Media, i slični. Za svakog oglašivača koji unutar svoje tvrtke nema dizajnera, postoji mogućnost besplatne izdrade reklamnih materijala. Vaša reklama može biti dostupna na bilo kojem mjestu na našoj web stranici, uključujući i naslovnu stranicu.

 

Informacije o sponzoriranim člancima

Vaše proizvode, usluge ili Vašu ustanovu kao cjelinu možete promovirati putem sponzoriranih vijesti odnosno sponzoriranih članaka koji će biti dostupan na našoj internet stranici u periodu od mjesec dana, nakon čega se Vaš članak prebacuje u arhivu (koja će također biti dostupna budućim posjetiteljima). Također, svaki će sponzorirani članak na početku morati imati napomenu da je sponzoriran.

 

Narudžba

Proces narudžbe je vrlo jednostavan, dovoljno je pogledati naše kontakt podatke i javiti nam se s Vašim zahtjevima ili planom kampanje. Također vođenje kampanje možete prepustiti nama.

 

Cijene i plaćanje

Cijene naravno ovise o vrsti i dužini trajanja Vaše kampanje. Točna cijena se formira na osnovu Vaših zatjeva. Plaćanje se izvršava na naš žiro-račun unaprijed. Tek kada Vaša uplata sjedne na naš račun, ili kada nam pošaljete potvrdu o plaćanju, Vaša kampanja počinje.

 

Zašto se oglašavati na portalu Udruge Spinoteka?

  • Vaš novac će biti upotrebljen za humanitarne i dobrotvorne aktivnosti vezane za rad ove udruge
  • ovo je najveći portal za bolesti mišično-koštanog sustava
  • cijena internet oglašavanja je znatno niža od one u ostalim medijima
  • Vaša reklama vidljiva je 24 sata dnevno
  • rezultati oglašavanja vidljivi su odmah
  • lako dostupne statistike i analize Vaše kampanje


Suradnja

Uvijek smo otvoreni za suradnju marketinškim agencijama, srodnim ustanovama (klinikama) ili internet stranicama. Javite nam se s Vašim zahtijevima i prijedlozima.

 

Više informacija

Za više informacija o pozicijama i mogućnostima oglašavanja, molimo da skinete PDF dokument - Spinoteka Oglašavanje 2010.